D-Colours

D-Colours staat voor Decorative Colours en wordt gerund door twee gedreven vakmensen. Met een passie voor het decoratieve schildersvak. De voorliefde voor het vak begon op onze studie. Waar het uitgroeide tot een volwaardige onderneming. Met oog voor detail en aandacht voor de klant streven wij naar perfect schilderwerk. Wij staan voor hoogwaardig vakmanschap dat we combineren met de beste producten en materialen van toen en nu.

 

John

John

De kracht van D-Colours ligt in het gebruik van bijzondere technieken bij het creëren van een bijzonder interieur. Mijn passie ligt in het gebruiken van ambachtelijke technieken en traditionele afwerkingen. Een marmerimitatie of afwerking met bladgoud zorgt voor een exclusieve sfeer. Hier heb ik mij steeds verder in gespecialiseerd. Daarnaast volg ik continue nieuwe stuc- en schildertechnieken en blijf ik mijzelf daarin ontwikkelen. Door het combineren van traditionele en nieuwe technieken zoek ik steeds naar nieuwe mogelijkheden om een interieur naar een hoger niveau te tillen!

 

 

John & Lonnie

Twee gedreven ondernemers met een passie voor het decoratieve schildersvak.

Lonnie

Lonnie

Het creëren van bijzondere interieurs is een ware passie van mij. Door te spelen met verschillende kleuren, structuren en vormen zoek ik naar extra sfeer in een interieur. Schilderen is daarin voor mij de basis, waarbij ik het liefste bezig ben met het maken van mooie decoraties. Ontstaan als hobby in mijn kindertijd, heb ik mij steeds verder gespecialiseerd in het maken van figuratieve schilderingen en wanddecoraties. Het toevoegen van iemands persoonlijke smaak in het interieur, dat is wat ik echt leuk vind om te doen!

 

Zoek je een expert op het gebied van
exclusieve wandafwerking of onderhoud?

Bel of mail nu D-Colours: 06 – 209 962 7
info@dcolours.nl