Emma Restaurant, Patisserie, Bar in Eindhoven

Restaurant Emma is een nieuw restaurant wat haar naam dankt aan de locatie waar het gevestigd is, namelijk de Emmasingel in Eindhoven.
Wij waren verheugd dat we onze bijdrage mochten leveren aan dit unieke restaurant.
Het geen wat Emma zo uniek maakt tegenover andere restaurants is dat alles wat ze serveren hartstikke vers is. Ze hebben een eigen indoor kas in het restaurant waar ze alle producten vers kweken, zodat wat je geserveerd krijgt uitermate vers is.
Bekijk de website www.emmarestaurant.nl of ga het zelf bekijken en ga genieten van het eten!

Wat hebben wij hier gedecoreerd:
– Het front van de bar
– Toiletgroep

De Bar:
Het front van de bar hebben we voorzien van slagmetaal. De wens was om het zo dicht mogelijk bij goud te krijgen. Na een idee van messing platen of goud verf is er gekozen voor slagmetaal imitatie goud. Dit zijn dunne blaadjes goud die met de hand gelegd en uiteindelijk gepolijst worden, om een zo glimmend mogelijk resultaat te krijgen.

Toiletgroep:
Voor de toiletgroep kregen we mee dat het totaal iets anders moest zijn dan het restaurant. Daarom hebben we bij de vrouwen gekozen om het geheel te schilderen in een romantische setting met veel crème, vergrijsde, roze en parelmoer kleuren.
Bij de heren hebben we gekozen voor een donkere betonlook met roesteffect.

Zie de foto’s voor het eindresultaat. Het was voor ons een top project, waar veel verschillende decoratieve technieken toegepast zijn.